söndag 7 augusti 2016

söndagssångest


Jag brukar inte lida av söndagsångest nu mer. Det såklart att jag gärna hade velat vara ledig lite till. Helgen borde bestå av tre dagar i stället för två. Och semestern borde vara längre ... Men den där riktiga söndagsångesten var det länge sen jag kände av. Tur. Det betyder väl att jag hamnat rätt?!

Den här veckan är det spännande.
Jag har visserligen redan träffat dem en gång, mina nya elever. Men nu kommer de att successivt börja skolan. Några inskolningar varje dag, fast först en "administrativ" dag. Jag har äntligen bestämt mig för vilken matematikbok jag vill använda mig av det här läsåret. Favorit!

3 kommentarer:

VisaLiza sa...

Onekligen skönt att slippa söndagsångesten. Insåg idag att jag saknar vardagen och alla dess rutiner. härligt att vara ledig men skönt med vardagslivet med. Kramar Liza

Ama de casa sa...

Spännande vecka, verkligen! Skönt att du känner att du har hamnat så rätt :-)

znogge sa...

Visst är det en form av anspänning när semestern är slut och vardagen knackar på! Men det brukar gå snabbt och så är man inne i rutinerna igen.

Kram