måndag 29 augusti 2016

snart snart höst

VAD SER DU FRAM EMOT NÄR DU TÄNKER PÅ HÖSTEN?
Alla magiska färger som exploderar i träden. Så vackert. Och den höga krispiga luften ser jag också fram emot. Soliga dagar med djupblå himmel och knallgula lönnar. Visst är det något speciellt med det? Och doften av höst är också magisk.


VAD ÄR DET SÄMSTA MED HÖSTEN?
Jag sörjer att ljuset tar slut och att mörkret tränger sig på. Blä. Rent ut sagt. Mörker i kombination med mer regn, väta och kyla är inte trevligt alls.

VAD ÄR DET BÄSTA MED HÖSTEN?


Alla äppelpajer man kan baka på egen frukt och alla ljus som går att tända för att förhöja mysfaktorn nu när kvällarna kryper inpå och allt blir mörkare. Inget ont som inte har något gott med sig ...

HUR SER DIN HÖSTOUTFIT UT?

Byxor: Mandeldesign, Poncho: Boozt, Blus H&M
Jag känner mig som mest bekväm och snygg i svarta, grå och vita kläder men till hösten är det snyggt att piffa till med lite mörkrosa. Dressade byxor, blusar, ponchos, kavajer och sjalar är annars stilen jag söker i höst.


VILKEN ÄR DIN HÖSTIGASTE MATRÄTT?
Mustiga grytor eller fondue.

VART HÄNGER DU HELST NÄR DU ÄR LEDIG?
I soffan med en bra bok. Det är det bästa.

3 kommentarer:

znogge sa...

Jag håller helt med dig när det gäller den höga och klara höstluften. Men jag tycker att det är tungt att det blir mörkt tidigare och tidigare och det påverkar mitt humör negativt. Sol och värme, det vill jag ha. Goda grytor passar verkligen bra på hösten så sådana kommer det att bli framöver men än får grillen hänga med ett tag!

Kram

VisaLiza sa...

När jag väl har vant mig vid att sommaren är all då älskar jag hösten fullkomligt. Just det där som du skriver om höstluft, tända ljus och härliga grytor. Älskar också att åter kunna ha stickade sjalar och kappa. Kramar Liza

Ama de casa sa...

Det jag gillar mest med hösten är att temperaturen blir drägligare igen :-) (Fast här ska det visst bli 40 grader idag...)