måndag 8 augusti 2016

semestermood

Det gick bra att jobba första dagen efter sommarlovet. Det var kul att träffa gamla, nya och nygamla kollegor igen. Men frågar du mig hade jag gärna varit ledig en och en halv vecka till. Jag försöker att starta mjukt och leva kvar i semestermoodet bra länge till. Trist att jag sov som en kratta i natt men skönt ändå att jag slutade redan klockan ett. Familjen mötte upp på stan för lite shopping. Nya träningsskor bland annat ...

Det blev en eftermiddag med massor av latte och lite tid för att skriva, OS på teve och sen lite läsning på det så var dagen räddad.


semesterns gravöl

6 kommentarer:

Bakom dörr nr. 11 sa...

Alltid lite svårt att komma igång efter semester,
men nu är allt som vanligt igen, är inne på
andra veckan.
Ha det fint
Kram Pia

Home2tiny sa...

Usch ja, det tar en stund innan man kommer igång efter semestern, hoppas bara på att det blir lite mer sommar, då känns det lite lättare. Kramisar Tina

Susanne sa...

Låter som en riktigt bra start.

Ama de casa sa...

Håller med Susanne - en bra start där! Synd bara att du sov dåligt... Hoppas du tog igen det inatt :-)

dianasdrömmar sa...

Man är lite trögstartad nu kram

znogge sa...

Skönt att ha den första dagen avklarad. Jag börjar i morgon och känner redan hur dåligt jag kommer att sova. Hade gärna varit ledig lite till men vardagen fyller sin funktion också...

Kram