lördag 20 augusti 2016

oceaner av tid

Det är så skönt med helg och att ha oceaner av tid att bara skrota runt i morgonrock och pyjamas så länge jag bara vill. Att inte ha några åtaganden någon dag i veckan är det bästa. Jag behöver vila. 

I stort sätt hela familjen är iväg på träningsläger/kickoff, så det är bara jag och Liam hemma. På vår todolista står nada. Bara att göra det som faller oss in. Om du frågar mig blir det ungefär: Läsa. Dricka oansenliga mängder kaffe. Skriva. Tvätta. Laga taco ...

Det är så skönt med helg och tid att bara vara. Hur ser den perfekta helgen ut enligt dig?


3 kommentarer:

Ama de casa sa...

Bara-vara är inte alls så dumt. Men jag gillar också att resa runt och se nya ställen, även på helgerna :-)

Ha en skön och slapp lördag!

Rund är också en form! sa...

Den frågan fick vi, när vi diskuterade våra personlighetstyper på jobbet.
Vi introverta svarade: "En hemmahelg, ensam eller med några få nära. Pyssla, gå ut i skogen och bara ta det lugnt.
Så ja, typ så.. Särskilt den här helgen. Trött! :-)

Kram M

znogge sa...

Jag föredrar en mix. Gärna någon aktivitet men samtidigt tid för återhämtning!

Kram