tisdag 16 augusti 2016

nytt läsår, nya elever

Det är uppstartsvecka och mycket att fokusera på och planera. Studiedagarna avlöser varandra och inskolningen av mina nya elever är i full gång. Det har varit en hel del fokus på hur vi på bästa sätt ska organisera oss i lärarlaget men nu tror jag att vi hittat den allra bästa lösningen. Det känns kul att ha ett helt nytt år framför mig. 

Det enda aber är att skrivaren (nätverket) inte har fungerat på länge, länge på skolan, ett problem som verkar vara svårlöst och nu kunde jag inte vänta längre med att skriva ut och förbereda, så jag fick plocka med mig arbetet hem = övertid. Men nu är det mesta i alla fall fixat. 

Nytt läsår. Nya elever. Nu kör vi!


3 kommentarer:

Ama de casa sa...

Oftast tycker jag att nätverk borde skrivas med ä. Nätvärk, alltså... Man kan bli tokig för mindre...

Skönt att vara igång nu väl, trots allt :-)

znogge sa...

Ja, nu kör vi för i morgon kommer våra elever! Nätverksskrivaren fungerar dessutom perfekt hos oss ,-)

Kram

dianasdrömmar sa...

Spännande med ett nytt år framför dig :) kram