måndag 8 augusti 2016

boktips: jamies supermat

Vi botaniserade bland kokböckerna i bokhandeln och hittade Jamies Supermat. Jag har kollat några av hans teveprogram och blivit inspirerad. Inte så att jag tycker om att laga mat men jag äter gärna så rätt jag kan. Trots kronisk inflammation vägrar jag att äta medicin. Jag tänker att det måste finnas en anledning till inflammationen och att den anledningen borde gå att eliminera med bra, inflammationshämmande mat. 3 kommentarer:

znogge sa...

Visst påverkar maten vårt mående! I alla fall till en viss del. Hoppas du hittar inspirerande tips :D

Kram

Ama de casa sa...

Visst går mycket att åtgärda genom att ändra sina kostvanor! Det är tyvärr mycket som är så himla gott...

Lina sa...

yeay! köpte hem svarta bönor, ockra o nåt mer som jag glömt av nu ;)