onsdag 6 juli 2016

tell me a storytel

Jag är hopplös. Just nu har jag inte mindre än fyra böcker på gång samtidigt. Dels lyssnar jag på två ljudböcker. En som jag lånat via biblioteket och så en som jag bara inte kunde låta bli att börja på när jag skaffade mig ett konto på Storytel (här är ett sånt enormt utbud att det liksom inte går att ge sig till tåls och nu önskar jag att vägen till jobbet var lite längre så att jag hann lyssna på några fler sidor). Dels läser jag också en bok, alltså en riktig bok att hålla i sin hand och sist men inte minst skriver jag på en ...


Jag lyssnar alltid på ljudböcker (eller podar) när jag går till och från jobbet. Det är min egentid! Nu är det länge sedan vi var på gymmet, men annars är även det en plats för ljudböcker. I övrigt har jag svårt att få till det. Ibland går det ju att ha ljudbok på om jag går runt hemma och städar och plockar men oftast är övriga familjen med och då känns det dumt och egoistiskt att plugga igen och inte ha en konversation med familjemedlemmarna. Så det är väl det största gisslet just med ljudböcker. Att hitta tid för egentid. För lyssnar gör jag gärna. Men nu till exempel, när jag är sjuk och inte går min dagliga strecka till och från jobbet, blir det svårt att hitta tid till ljudböckerna. Förrförra sommaren läste jag Livet efter dig. Jag satt där i husvagnen och försökte storböla lite diskret eftersom övriga familjen, som inte fryser så mycket som jag, satt utanför. Jag ville liksom inte skrämma dem. Undrar om jag kommer att bli lika berörd av uppföljaren. Jag är några kapitel in så vi får väl se ...

~ buzzar med Storytel ~

6 kommentarer:

Ama de casa sa...

Jag gillade den boken med, men den slår inte den första.

Ha en härlig tisdag! :-)

Ama de casa sa...

Onsdag. Det är visst onsdag idag. Så ha en härlig onsdag! :-)

Mittgodastefinaste sa...

Älskar att ha en stor trave olästa böcker på sängbordet! I min trave nu så ligger faktiskt också "Arvet efter dig" Lånade ett gäng på bibblan häromdagen.
Kram Jenny

Hemma på Sjuan sa...

Jag ska nog beställa Storytel, nu över sommaren i alla fall men egentligen vill jag också läsa vanlig bok och gärna den du visar, kram Suss

Susanne sa...

Arvet efter mig väntar på att min semester ska starta ;)

VisaLiza sa...

Har den boken på lyssningslista jag med men ännu inte hunnit till den. Gott det där med egentid och att lyssna. Jag lyssnar alltid på ljudbok när jag kör bil. Kramar Liza