fredag 1 juli 2016

stå och stampa

Så skönt med fredag och lite långhelg (har kompat ut på måndag). Fick släpa mig till jobbet i ösregn i morse. Var nära att jag stannat hemma faktiskt. Undertecknad mår inte så frakt alls med magsmärtor som kommer som vågor av skruvstäd. Har läkartid nu i sommar ... Men till sist gick jag ändå och tur var väl det. En schemamiss gjorde att ingen kollega hade öppnat skolan timman innan mig så det stod föräldrar och elever utanför och stampade, stackarna.

Kompade ut lite övertid i slutet av dagen och blev hämtad av Chris så jag slapp gå hem yr av smärta. Konstigt. Det där med magen. Tycker jag sköter min kost minutiöst, men kanske beror det på annat?

Ska lägga mig i soffan nu med en bok och vila lite! Trevlig fredag vänner.


5 kommentarer:

dianasdrömmar sa...

Stackare hoppas du mår bättre kram Diana

Ama de casa sa...

Vad jobbigt med magproblemen! Hoppas att den där doktorn kan hjälpa dig.
Kram

Rund är också en form! sa...

Aj aj...! :-(
Hoppas det blir bättre.

Kram M

Trillingnöten sa...

Vad jobbigt det där med magen! Kanske är det nåt mer du inte tål? Jag går just nu på en elimination diet för att se om jag kan läka mina tarmar så att jag slipper min sköldkörtelsjukdom. Mycket går genom magen faktiskt. Jag har uteslutit nötter, mjölkprodukter, vissa kött, gluten, soja, vissa grönsaker som paprika och tomat plus socker och vissa starka kryddor.
Sen återinför man ett livsmedel i taget för att se om man får en reaktion.

chenlina sa...

chenlina20160722
louis vuitton outlet stores
adidas originals
louis vuitton outlet
polo ralph lauren
tiffany outlet
coach outlet
oakley vault
cheap air jordans
instyler max
michael kors outlet
christian louboutin outlet
cheap oakley sunglasses
air jordans
louis vuitton outlet
polo ralph lauren outlet
michael kors
nike roshe run women
air jordans
adidas shoes
michael kors outlet
marc jacobs handbags
kevin durant shoes 7
jordans for sale
tory burch handbags
nike free run
oakley sunglasses
nike air max
ghd flat iron
louis vuitton outlet
michael kors outlet store
replica watches
ed hardy clothing
adidas ultra boost
toms shoes
adidas outlet
ralph lauren outlet
tory burch outlet
ray ban sunglasses
north face outlet
fitflop sandals
as