måndag 11 juli 2016

Sponsrad Video: Mer valfrihet åt barnen! Vad äter dom helst?

Just nu håller vi på att skriva långa packlistor med saker vi ska ta med oss till Åhus dit vi åker om några dagar eftersom tjejerna ska spela beach-handboll där. Takboxen monteras på bilen, bilen städas ur och förväntan ligger i luften.

Det är bara jag som är lite slö. Tänker att det är lång tid kvar och har knappt ens börjat fundera på vad jag ska packa med för kläder. Blir det bra väder eller kass? Något jag däremot fokuserar på är stoppen under resan.

Det ska tydligen inte ta mer än cirka fyra timmar att åka men jag tänker ändå att vi behöver göra små stopp. Kaffe to go, kisspaus, bensträckare, något att äta .....


Det är perfekt att bara stanna till lite snabbt vid nåt snabbmatställe längs vägen. Sibylla brukar vara uppskattat, i alla fall om du frågar barnen. Engla föredrar nuggets och de två stora skulle med största sannolikhet välja antingen hamburgare eller köttbullar. En Pucko är också en självklarhet när man stannar till vid Sibyllas ... om du frågar Chris. Själv nöjer jag mig med att äta äggröra hemma innan vi åker och så en kaffe i bilen. Så skönt när alla får välja!

~ i samarbete med Sibylla ~