tisdag 12 juli 2016

rätt i fällan

Utanför fönstret är det svensk sommar och jag har mest suttit inomhus och läst och skrivit. Jag måste säga att jag ju gillar det. Sol och värme i all ära, jag älskar det också, men för mig innebär det också krav och lite sorgsenhet. Jag vet inte ... Det här vädret innebär ett större lugn för mig. Och jag har ett stort behov av lugn. Att bara vara. Läsa, skriva ... ja.


Men så tog vi i alla fall en mer rejäl kvällsrunda. Ner till sjön och sen vidare upp över kvarteret här nedanför, över vägen mot hästhagarna och sen hem igen. Skönt att röra på sig mellan varven. De riktigt långa promenaderna har lyst med sin frånvaro i dagarna två. 

Magen är fortfarande, efter flera veckor, inte okej. Märker att jag gått i fällan att undvika att äta eftersom varje gång jag stoppar något i munnen gör magen så ont. Däremellan också och jag vaknar tidigt varje morgon av smärta. Men med mat i magen blir det ännu värre. Crohnsdieten ... hm.

6 kommentarer:

Annorlunda sa...

​Mina frågor till er! .. Hoppas att ni svara på dom! UTMANING - Frågor! 1. Har du några sommarplaner? .. ​2. Vilket är ditt drömresmål och varför? .. 3. Vad är ditt favoritmärke och varför? .. 4. Vad är du mest nöjd med hos dig själv? .. 5. Vad shoppar du helst på nätet? .. 6. Vilka appar använder du mest? .. 7. Vad önskar du att du vore bättre på? .. 8. Vem SMS:ade du senast och vad skrev du? .. 9. Vad skulle du göra om du vann 1 miljon? .. 10. Vilken film eller serie skulle du vilja leva i? .. 11. Vilken är din favoritmiddag? .. Mina frågor till er! .. Hoppas att ni svara på dom! .. Hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg? .. Vad kommer vi att få läsa om i din blogg? .. Vilket är ditt bästa inredningstips, generellt? .. Hur spenderar du helst din lördagskväll? .. Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån? .. Dela med dig av en dold talang du har! .. Vart befinner du dig i livet om 10 år? .. Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg? .. Nämn 3 saker som du önskar dig just nu! .. http://nouw.com/annorlundaannorlunda/profile
Sprid utmaningen vidare och så vidare!

Ama de casa sa...

Vilken häftig bild! :-)

Hoppas att magen blir bättre snart...
Kram

Bakom dörr nr. 11 sa...

Åh jag som är sååå trött på allt regn nu
vill bara ha sol och bad. Även om jag gillar
sådana dagar också, någon gång ibland :)
Kram Pia

znogge sa...

Hoppas magen blir bättre snart.

Kram

Mittgodastefinaste sa...

Åh vad jobbigt med magen, lider med dig.
Jag älskar ju sol och värme men jag kan ändå förstå vad du menar med krav och sorgsenhet.

Stor kram till dig //Jenny

chenlina sa...

chenlina20160722
nike outlet
kobe 9
nike uk
coach factory outlet
coach factory outlet
kd 8 shoes
louis vuitton outlet stores
tory burch handbags
coach factory outlet online
ralph lauren outlet
ray ban sunglasses
ralph lauren outlet
toms outlet
coach outlet
oakley canada
cheap jordans
nike roshe runs
mont blanc pens
cheap jordan shoes
toms wedges
kobe 9
christian louboutin sale
michael kors outlet online
ray ban sunglasses
michael kors outlet clearance
toms shoes
jordan 4
lebron 11
michael kors outlet
cheap ray ban sunglasses
cheap oakley sunglasses
nike air max 90
replica watches
adidas nmd
jordan retro 3
coach factory outlet
rolex watches
louis vuitton outlet
ralph lauren
oakley sunglasses
as