söndag 3 juli 2016

lynchad, dubbelt upp

Jag fick låna en bok av en kollega, en bok som jag varit sugen på att läsa sedan jag såg Läckberg tipsa om den. Jag blev liksom nyfiken på blötdjuret innanför musselskalet, så som Läckberg själv beskrev Zytomierska. Men jag vet inte ... Bucketlist är förvisso ingen biografi, även om jag tror att den speglar författarens liv en hel del. Men jag är inte imponerad alls, och då syftar jag på boken och inget/ingen annan.


Jag kan kanske anses pryd vad gäller läsning. Av den anledningen har jag till exempel valt att inte läsa böckerna om Mr Grey. Det intresserar mig inte, att läsa tantsnusk (och nu kanske jag blir lynchad för att jag kallar det för tantsnusk, haha). Men sen tycker jag inte heller att språket i Bucketlist håller hög kvalité och jag kan inte låta bli att lite elakt tänka att om det inte vore en kändis som skrivit boken skulle den aldrig har blivit utgiven (men smaken är ju som baken ...).

I och för sig gillar jag inte Läckberg's böcker heller.
Dubbel lynchning alltså.