fredag 8 juli 2016

i varje ögonblick är vi fortfarande vid liv

Nu har jag lyssnat klart på en väldigt vacker och väldigt sorglig bok. Faktiskt tar jag tillbaka vad jag tidigare skrev om uppläsaren ... det blev en vanesak och till slut trivdes jag med rösten. Tillsammans med orden blev det vackert. Läs eller lyssna på den. Du ångrar dig inte!

Omslagsbild för I varje ögonblick är vi fortfarande vid liv
 e-bok

I varje ögonblick är vi fortfarande vid liv


Tom lever tillsammans med Karin sedan tio år. De väntar sitt första barn när Karin plötsligt insjuknar och måste föras till sjukhus. Barnet tas ut med kejsarsnitt och under en mard ...Nu har jag gått på sommarlov, äntligen! Det känns visserligen lite konstigt, som om det inte är ledighet riktigt än. Antar att det har att göra med att sommaren inte riktigt har kommit igång än. Det var en period av tropisk hetta i maj, men sen avstannade det helt. Det gör i och för sig inte mig så mycket. Jag trivs med det här också även om jag ser fram emot några soliga dagar nere vid sjön.

Chris gick på semester redan i går men i kväll ska vi fira in ledigheten rejält med mysig middag, gottis och skumpa framför ett filmmaraton. Härligt.