lördag 9 juli 2016

första semesterdagen


Jag vaknade redan klockan sju och tassade upp. När jag smög förbi Englas rum låg hon också vaken i sin säng. Hon sken upp när hon såg att jag var uppe, vi är lika morgonpigga båda två. De enda i familjen ... Det är skönt tycker jag. Och även om jag nu har semester vill jag inte vända alltför mycket på dygnet. När den nya terminen börjar igen i höst kommer jag att jobba från klockan sex varje morgon så att ligga och vältra mig i sängen till sent kommer inte på tal, ens nu under ledigheten.

Innan frukost kopplade jag Alvin och så drog vi iväg på en runda. Sen smakade kaffet och äggröran för min del och hundmaten för Alvins del extra gott. Skön start på dagen. I övrigt spenderar jag dagen med att tvätta, vilket är sekundärt, och skriva samt en hel del i trädgården. Plus lite läsning såklart. Alltid läsning.
För övrigt är jag redan veckovill. Jag vill tro att det är fredag i dag fast det inte stämmer ... men vad gör väl det?