lördag 4 juni 2016

temat för dagen

Jag ska tvätta lite idag. Det känns nästan dumt att inte tvätta eftersom alltsammans torkar utomhus på si så där plus-minus en kvart. Efter duschen strax ska jag sedan följa Engla och hennes kompisar till ett kalas en pyttebit bort, men i övrigt tänker jag hänga på altanen. Temat för dagen: böcker. 

Förresten. Temat för hela långhelgen: böcker.


Jag ska läsa. Läsa, läsa och läsa. Och jag ska skriva. Kanske klickar jag hem en beställning på några nya godbitar också. Bokhyllan gapar tom på sina ställen.

I övrigt. Bara njuta och vila, ta promenader och gymma, plaska i vattnet. Lite så. Precis som en långhelg så här i försommartid ska tas med andra ord.

3 kommentarer:

znogge sa...

Ett utmärkt tema om man frågar mig!

Kram och trevlig läsning :D

Junitjej sa...

Vilket trevligt tema för helgen! Det är alltid avkopplande med att läsa.

Ama de casa sa...

Låter som väldigt bra planer! Minus gymma då kanske... ;-)