söndag 26 juni 2016

sovrum

Vi håller på med värsta rockaden här hemma. Liksom har man inget jobb skaffar man sig ...  Men det är kul. Och välbehövligt. När vi röjde ur vår övre walk in closet fick vi fyra stora kassar med skänka bort-kläder, en stor sopsäck och minst lika många kassar med skräp osv. osv. Varför sparar man på sig?

I stort sett alla (utom Engla) har bytt sovrum med varandra (men Englas rum står på tur att röjas ur). Alla sovrum ska renoveras med nya golv, målarfärg och eventuell tapet. Sen längtar jag till vi renoverar badrummet också ... men en sak i taget.

1) Indiska 2) Ikea 3) Ellos 4) Indiska

I dagsläget har vi inga sängbord, så det skulle vi behöva lösa. Jag har länge kikat på Hemnes (Ikea) men i vårt förra sovrum hade vi inte riktigt plats. Dock skulle jag vilja ha något lite mer ruffigt rustikt för att få den där rätta ... känslan liksom. Gärna något loppat som jag får måla om i någon härlig kalkfärg. 4 kommentarer:

znogge sa...

Det ena drar onekligen det andra med sig men när man väl är klar blir det en härlig känsla! Lycka till med renoveringen!

Kram

Ama de casa sa...

Lite av 15-spelet hos er alltså :-)

Charlie sa ... sa...

Jag vet...har man inga projekt så skaffar man sig :-) För det är ju ofta så kul! Skönt att få rensa och fixa.

Hoppas ni haft en fin midsommar!

KRAM

Bakom dörr nr. 11 sa...

Vad roligt med lite projekt på gång.
Och visst är det skönt att röja, känns så bra när man är klar.
Hoppas vi får se hur det ser ut när det är klart :)
Kram Pia