tisdag 14 juni 2016

padlocks och pinsamheter

Alltså jag dör ... min hjärna har tagit semester. Eller så har jag helt enkelt för mycket fokus på annat just nu (planera och strukturera upp för ett nytt läsår och få ordning på saker innan ledigheten). Hur som helst ser jag så mycket fram emot att få gå på ledighet och få vila hjärnkontoret lite. Jag ska verkligen försöka koppla bort jobbet helt, vilket kommer att bli svårt då det är roligt att planera upp kommande lektioner och temaarbeten, men jag tror ... vet att jag mår gott av att bara koppla bort det helt för en tid.


Men tillbaka till att min hjärna har tagit semester ... Jag har jobbat i kläder utan fickor idag, vilket är helt värdelöst. Mobilen trycker jag fast i byxlinningen, men jobbnycklarna är det svårare med. Jag brukar ha dem i band runt halsen, men de är i vägen, tunga och jobbiga så då kom jag på den briljanta idén att jag kunde låsa in dem i jobbets Ipad-skåp. Det är bara det att jag vid ett tillfälle under dagen lyckades förväxla mitt eget hänglås med jobbets, så helt plötsligt hade jag låst in mina jobbnycklar (förutom allt annat jox som låg i skåpet). Fick be vaktis komma med bultsaxen och klippa sönder låset. Pinsamt!

Vad jag önskar mig nu, förutom ett nytt hänglås, är en ferietjänst så att jag snart skulle kunna gå på sommarlov. Snälla, snälla! Men jag har en semestertjänst som de flesta andra av oss dödliga.

3 kommentarer:

znogge sa...

Aj då, vilken otur! Men sådant kan hända och på vår skola har många lås klippts upp. Fast det har i och för sig varit på elevskåp ;-) Mobilen ligger i mitt skåp under dagen så den har jag aldrig i närheten.

Ferietjänst är verkligen härligt även om loven kortas ner titt som tätt...

Kram

Bakom dörr nr. 11 sa...

Attans otur, kanske lite semester inte skulle skada haha.
Längtar som en tok efter lite ledighet nu.
Kram Pia

Ama de casa sa...

Ooops! Som det kan bli... :-)