fredag 3 juni 2016

min dagliga rutin

Fredag igen, äntligen. Den här veckan började överjävligt (rent arbetsmässigt) men det blev bra till slut. Det gick att andas igen och återfå lugnet. Men det var ett tag då jag trodde att Alvedon skulle bli min nya dagliga rutin.

Nu är det bara tre arbetsdagar kvar. Fullt fokus på det. Sedan är det sommarlov! Jag har ledigt på skolavslutningen och skulle önska att jag gick på ferietjänst, men det blir nog bra ändå. Snart är semestern ändå här ... och nu väntar långhelg. Sedan en midsommarhelg att se fram emot.


Några dagar att få andas, vila och ha det skönt. Nu ska jag ut på altanen en sväng och läsa vidare i min nyss påbörjade bok "Färgan". Den ska visst vara bra?!

När jag är ute och går har jag fått för vana att lyssna till ljudböcker (så jag har två böcker på gång. En "äkta" och en ljudbok). Har nyligen plöjt genom "Ett oemotståndligt begär" av Birgitta Bergin. En bra, inte alls lika förutbestämd feelgoodroman med bra språk och nu "438 dagar" av Martin Schibbye och Johan Persson. En rysare. På sitt sätt. 

Efter lite läsning ska jag och Engla till stan och köpa present och sedan möta upp Chris på jobbet. 

Helg, helg. Äntligen. 

2 kommentarer:

Ama de casa sa...

Ha en riktigt underbar helg nu då! :-)

Susanne sa...

Ha en härlig lördag.