onsdag 15 juni 2016

föreläsning

Idag är jag tröttare än vanligt eftersom jag inte somnade förrän sent. Indra hade en kompis över och de hade bestämt sig för att sova utomhus plus att Chris var iväg på ett möte och var på Liseberg med styrelsemedlemmar. Så jag kunde inte riktigt koppla av. När han kom hem kom jag visserligen rätt fort ner i varv och kände mig trygg men då började i stället magen att trilskas. Jag är helt hundra på att jag råkat få i mig gluten från någon buffémat eller så ...


Dagen idag inleddes med en studiedag som handlade om Dödligt och väpnat våld i skolan, om inrymning - ett relativt nytt begrepp - och vad man som lärare kan tänka på och hur man ska agera. Intressant och gripande. Vi fick bland annat höra polisens mer detaljerade beskrivning av skolmassakern i Trollhättan än den man fått ta del av via nyhetskanaler. Så dagen väckte många tankar.

Efter jobbet åkte jag, Chris och Engla och tittade på husbilar. Till nästa sommar är planen att ge oss ut på en långresa.