tisdag 7 juni 2016

boklistan


Jag har kommit att älska att lyssna på ljudböcker när jag gymmar eller promenixar och nu kommer här en lista passande temat ljudbok!

Senast lyssnade bok? Jag lyssnar just nu på 438 dagar av Martin Schibbye och Johan Persson
Därför lyssnade jag på den. Jag har velat läsa den länge. Mina favoritgenrer är just biografier (och feelgood).
Min favoritbok? Jag tycker om så många. Men lyssnade nyligen på Ett oemotståndligt förslag av Birgitta Bergin. En feelgood som inte var så där förutsägbar som en del kan vara.Min favoritgenre på böcker. Som jag skrev precis; feelgood och biografier, men jag tuggar även gärna i mig välskrivna deckare och historiska romaner.
Den här boken skulle jag vilja leva i. Oh så svårt. Haha, i alla fall definitivt inte i den bok jag just nu läser. Nämligen Färjan av Mats Strandberg. Men gärna i typ Stolthet och Fördom gammaldags och flärdfullt. Eller i en äventyrsroman ... som inte är alltför spännande.
Den här boken skryter jag om att jag har läst. Jag skryter inte ... men tipsar gärna om bra/spännande/intressanta och läsvärda böcker.
Den här boken kommer jag aldrig att läsa. Till exempel Brobyggarna av Jan Guillou ... jag är med i en bokklubb och hade just den här månaden glömt att avbeställa huvudboken. Påbörjade boken, men nej, inget för mig ... så långdragen och seg.
Mitt favoritbokgodis? Latte. Många latte.
Mitt bästa tillfälle att lyssna på en ljudbok? När jag promenerar, gymmar eller städar.

5 kommentarer:

znogge sa...

Själv är jag så envis att jag måste och vill hålla i en bok :D

Kram

Ama de casa sa...

Det var länge sen jag lyssnade på en bok. Det var på den tiden man hade kassettband som vände hit och dit och så snart jag skulle spola gjorde jag alltid det åt fel håll. Kunde ta en hel resa till jobbet för att hitta tillbaks dit jag var :-)

(Det hände ju intressanta saker utanför bussfönstret som gjorde att jag tappade koncentrationen och var tvungen att spola "tillbaka"... ;-) )

Mittgodastefinaste sa...

Gud jag måste prova ljudbok när jag powerwalkar själv i sommar, jag har så svårt att komma iväg utan någon gåkompis! Tack för tipset!

Kram Jenny

Bakom dörr nr. 11 sa...

Jag är såå dålig på att läsa böcker, kanske skulle prova ljudbok istället :)
Fin kväll till dig
Kram Pia

chenlina sa...

chenlina20160722
air jordan 13
adidas originals
christian louboutin outlet
coach factory outlet
louis vuitton purses
lebron shoes
ray ban sunglasses
air max 90
hermes bag
toms shoes
polo outlet
longchamp handbags
asics shoes
gucci outlet
lebron 13
michael kors outlet
coach outlet
nike roshe flyknit
jordan 6
kobe 10
nike basketball shoes
nike blazers
michael kors outlet
burberry bags
pandora jewelry
jordan 13
michael kors handbags
oakley sunglasses outlet
coach outlet store online
true religion outlet
coach factory outlet
asics outlet
gucci outlet
oakley outlet
coach factory outlet
adidas originals store
oakley sunglasses
true religion jeans
fitflops sale clearance
cheap jordan shoes
as