tisdag 3 maj 2016

viloboosta

Måndagsvana

Hej, här sitter jag.

Det har varit en intensiv vecka ... höll jag på att skriva, hehe. Det är bara tisdag! Men det är kortvecka och därav har jag siktet inställt mot helg. Bara en dag kvar! Hela torsdagen tänker jag sitta och läsa min underbara bok jag precis påbörjat. Hyresgästerna av Sarah Waters som är en ren och skär själshälsoboost. Förövrigt tänker jag spendera delar av den här kvällen med samma bok, men först ska logistiken fixas. Liam ska till scouterna och det är jag som är chaffis ikväll - jag som annars mest bara brukar åka med för en stunds vila och terapi i bilen, men nu ska Chris iväg på möte så ... 

Den frånvarande lite sömniga blicken nedan är en annan vana, nämligen måndagsvanan då jag alltid efter jobb mellanlandar i träningslokalen och ser på när Chris tränar Engla och tjejerna i laget i handboll.

Att viloboosta mig själv helt enkelt. Ack så viktigt.