söndag 1 maj 2016

rafsa av fyrtio minuter

Något som kallas för Valborg

Och hur man bäst tar sig an fyrtio minuter.

Lördagen ägnades åt att läsa ut en bok (jag har kommit i en riktig bokslukarfas just nu. Det där går i perioder för mig, men just nu är det läsa, läsa jag vill), forcera tvättberget och rafsa av ett snabbt styrkepass på gymmet. Chris är mitt inne i sin jobbhelg så mellan sömn, middag och tillsammanstid hade vi inte så mycket tid kvar till träning. Men fyrtio minuter, hade vi bestämt oss för. En snabb uppvärmning på tio minuter på löpbandet gav en bra puls att äntra gymmet där jag i vanlig ordning ville hinna hela kroppen och därmed blev lite ... okoncentrerad kanske? Bättre vore om jag skulle inse att jag inte kommer att hinna utan i stället valde att fokusera på några delar. Men det är alltid samma visa! Så det blev ben/rumpa och rygg/mage (plus även lite armar) ... skärp mig! Det är som om jag bara fladdrar omkring på gymmet och inte kör någonting ordentligt.

Det var visst något som kallas för Valborg så gymmet var nästintill folktomt vilket är så himla skönt! Bland styrkemaskinerna var jag och Chris exempelvis nästan helt allena.

Och så första maj

Välkommen!

Idag kör vi på en repris tycker jag. På det mesta av det som lördagen bjöd på. Men vi träder in i maj som kanske är den sista vårmånaden ... eller den första sommarmånaden? Hur som helst. Livet är på väg tillbaka! Jag vill välkomna maj och lägga mörkret bakom mig.7 kommentarer:

Ama de casa sa...

Skönt när det inte är nån trängsel. Enda nackdelen - som jag ser det - var att det var på ett gym... ;-)

Ha en underbar första maj! :-)

znogge sa...

Den sista vårmånaden för 2016 satsar jag på! Fast vädermässigt imponerar det inte... Kan tänka mig att det var glest på gymmet i går!

Kram

Hemma på Sjuan sa...

Jag vill också köra snabbpass när jag är på gymmet för att det är så mycket annat som ska hinnas med, men det blir ingen helkroppsträning på de passen ;) Vacker bild, ha en fortsatt fina 1:a maj, kram Suss

Emely sa...

Jag känner igen det där med att bara dra runt på gymmet utan någon plan. Det bästa är att lägga upp exakt alla övningar innan man går dit så man vet vad man ska göra :)

Bakom dörr nr. 11 sa...

Skönt att träna när det är tomt på folk,
då är det bara att ösa på med musik ;)
Kram Pia

dianasdrömmar sa...

Härligt med ett snabbpass kram

Hua Cai sa...

ray ban sunglasses
lululemon pants
michael kors outlet
louis vuitton handbags
mlb jerseys
discount oakley sunglasses
ray ban sunglasses
tory burch outlet
louis vuitton outlet
true religion outlet
rolex watches
michael kors bags
cheap michael kors handbags
ralph lauren,polo ralph lauren,ralph lauren outlet,ralph lauren italia,ralph lauren sito ufficiale
coach outlet
louis vuitton outlet
fitflops shoes
coach outlet online
oakley sunglasses
swarovski outlet
chrome hearts outlet
louis vuitton handbags
kate spade uk
mulberry handbags
louis vuitton pas cher
ralph lauren pas cher
ralph lauren polo
louis vuitton outlet
longchamp pliage
oakley sunglasses
celine outlet online
ray-ban sunglasses
tiffany and co
christian louboutin outlet
cartier outlet store
20160531caihuali