lördag 14 maj 2016

gluten + smärta = sant

Ibland efter ett riktigt hårt och härligt träningspass kan jag lära känna "helt nya" muskler via träningsvärken. Härligt! Idag när jag vaknar kan jag inte skylla på träning tyvärr men bekantar mig ändå med många av kroppens muskler "tack vare" gluten som jag råkat få i mig. Har ont överallt! Och det är inte en härlig smärta så som träningsvärk ändå är.

weheartit

Smärtan efter att jag har ätit gluten yttrar sig i en molande kraftig värk och ger försvagade orkeslösa muskler och trött sinne. Jag är så ledsen och besviken över att jag slarvade med innehållsförteckningen på bönpastaförpackningen. Men gjort är gjort ... 

Idag väntar en tur till stallet. Att gosa med hästar verkar lenande för smärta. Och så ska jag och Chris till gymmet i hopp om att träningsvärken ska maskera den här andra smärtan. Men först en massa latte och lite läsning ...