lördag 28 maj 2016

en lördag, helt enkelt

Vi började dagen på gymmet och sedan raka vägen hem till stöket hemma. Innan jag ens tänkt tanken på en skön dusch började jag städa och röja ... Jag som alltid brukar gå all in och vara duktig med det jag tar mig för är verkligen dålig på att städa. Med en ljudbok i lurarna är sysslan i sig inte särskilt tråkig. Det är bara det att jag inte kan. Jag tappar fokus. Plockar lite här. Lite där. Ser tillslut inte röran för all röra!

Vintage photo of a beautiful purple flowers 4

Nu ska jag i alla fall slänga in en maskin tvätt i tumlaren. Det vet jag hur man gör. Och sedan ska jag ut i växthuset och rensa lite ogräs.

Chris har åkt iväg på ungdomsledarträff och blir borta resten av dagen och kvällen. När jag är klar i växthuset och när jag "försökt" städa en stund till och efter duschen sen tänker jag krypa upp i soffan och läsa. Eller skriva lite kanske. Vem vet.