fredag 13 maj 2016

en ask bomull

Fredagen kom som alltid som en ask stoppad med mjuk bomull att hoppa ner i, gosa runt och så småningom somna sött i ... en ask aka tevesoffan alltså. Jag ska bara skjutsa ner Chris till city (han ska ut med ett gäng kollegor), ta emot några övernattningsgäster och sedan tänker jag parkera mig i soffan med en bok! Fast först kanske jag ska ta en dusch ... om jag ooooorkar.


Helgen bjuder annars inte på så många planer. Det blir gymmet och stallet men i övrigt ser jag fram emot att mest bara få softa runt efter en intensiv, men bra, vecka med många och långa promenader. Benen och fötterna känns trötta och onda. De ser fram emot högläge. Och resten av kroppens alla muskler ser fram emot några riktigt hårda pass i gymmet. Nu när träningsvärken "äntligen" har lagt sig sedan sist.