fredag 27 maj 2016

balanserad

Terminen är på upphällning. Det är mycket nu. Mycket som ska hinnas med. Saker som ska avslutas och saker som ännu inte är påbörjade ... bara att glömma förstås, men sen ... fokus på nästa läsår. Material som ska ordnas med, struktureras, fixas fram, en läsårsplanering som ska göras i grova drag och läromedel som ska väljas ut och beställas. På det en massa möten att gå på och ... det är inte konstigt att ögonen gick i kors och jag somnade i soffan redan vid sju i går kväll.


Men innan jag somnade var vi en sväng på gymmet. I dag blir träningen bara en massa promenader med ljudboken i lurarna. Fantastisk avkoppling på alla sätt och vis. Nu har jag mellanlandat hemma för några muggar kaffe innan det är dags att åka till stallet. Avkoppling det också.

Det här med balans i tillvaron. Jag tror att jag nästan har den.