söndag 10 april 2016

veckans träning

Fram med piskan!

Jag tillät mig själv att låta veckan, med sin nya dygnsrytm, ha sin gång och gav mig själv ett okej att skippa styrkepassen under vardagarna. Till veckan som kommer har jag i alla fall bett Chris att ta fram piskan för att få iväg mig till gymmet. Jag vet ju att tröttheten oftast lindras av träning och att känna sig sömnig är bara en dålig ursäkt för att skippa träningen.


Lyssna till kroppen.

Planen var att träna styrka både under lördagen och söndagen men där fick jag i stället lyssna till kroppen och valde (ofrivilligt) att ge mig själv vila. Lite kort styrka blev det i alla fall i lördags då jag körde några snabba övningar i utomhusgymmet. Jag längtar efter att ta ut mig.


Att snitta milen.

Veckans träning har i stället blivit dagliga långa promenaden, i snitt milen. Så jag är ändå nöjd, även om jag saknat styrkepassen.