fredag 29 april 2016

vattenmeloner

Det är bara att tacka och ta emot

Och sjunka ner i soffan med den där bästa boken.

Min hjärna kopplade inte riktigt på jobbet idag. Jag hade torsdagsfeeling men snacket och veckoplaneringen gick inte ihop med det (???) Vilket inte var så konstigt eftersom det är fredag idag ... redan! Vad säger man? Jag stämplade ut fortare än kvickt när klockan slog halv ett och nu har jag hunnit landa hemma med en latte och strax väntar soffan. Jag har en så himla bra bok på G och som jag vill få utläst nu. På samma gång som jag inte alls vill att boken ska ta slut.

Mineralvatten

På tal om ingenting ... på Ica säljer de minivattenmeloner ... eller mineralvattenmeloner som jag först läste. Det hade varit coolt. Tycker jag! Vattenmeloner som är så gott. Tänk då sparkling melon. Ännu bättre.


Diskodanceingfever

Let's dance.

Nu blir det alltså soffhäng i någon timma drygt innan det är dags att fixa med logistiken inför kvällens skoldisko. Chris jobbar och då brukar alltid Engla sova tillsammans med mig i vår säng, men nu ska hon sova över hos kompisar så jag blir helt själv. Men snällt nog har Engla lånat ut sin mjukisnalle till mig. Och Let's Dance blir jag också helt ensam framför i kväll ... Gissa om jag kommer att somna sittandes i soffan. I äkta fredagsanda!