måndag 18 april 2016

paparazzi på gymmet och avgrundsgarv

Alltså. Jag bara älskar't

Nu ser jag kanske inte så där jätteglad ut på bilden precis, men oj vad jag skrattade på gymmet sist. Så förlösande urtidsroligt att jag bara dog. Litegrann. Verkliga avgrundsgarv. Småfnissar till och med nu, när jag tänker tillbaka på det.

Men på gymmet?

Jo. Lite otippad plats att skratta på kanske ...?! Men plugga i Wahlgren och Wistam - poden själv så ska du få se (jag började lyssna på deras pod förra året och gjorde mig därmed av med min podoskuld. När jag lyssnat klart på alla deras avsnitt blev det lite tomt och jag tänkte att jag aldrig skulle kunna hitta en pod att tycka lika mycket om. Men så snubblade jag över Träningspoden och älskar verkligen den. Också! Nu har jag lyssnat klart på alla deras avsnitt så nu är jag tillbaka på ruta ett. Med avgrundsgarv således). Alltså. Jag bara älskar't.


Det går ju inte att hålla sig för skratt

Först skrattade jag rakt ut på löpbandet så att Chris vände sig om, slet ur sina lurar och undrade vad jag höll på med - hade jag trillat or what? Men det hade jag ju inte. Och sen skrattade jag när jag satt och i någon av alla benmaskiner så jag tryckte på av bara farten och slet som ett djur. Ett skrattande djur. Så hysteriskt kul. Att jag själv var lite så där söndermosad i skallen av skön trötthet gjorde såklart inte saken sämre. Du vet ju hur det är när man är så där flamsigt trött att allt är kul och det inte går att sluta skratta. Precis så roliga är Wahlgren och Wistam när de pod:ar. Bästa duon. 

Och jag då?Jo jag fortsatte att se så där lojt sur ut mellan skrattanfallen. I alla fall så länge han den där paparazzon smög omkring och fotade.


6 kommentarer:

dianasdrömmar sa...

Duktig du är kram Diana

Ama de casa sa...

Skratta på gym? Det har jag aldrig testat. Kanske måste man först uppsöka ett gym för att lyckas med det? Haha!

Du är duktigt du, och kul att du kan ha roligt där bland alla övningar också :-)

Bakom dörr nr. 11 sa...

Haha, har hört så mycket om dom så jag måste nog börja lyssna snart.
Fin kväll
Kram Pia

znogge sa...

Just på ett gym kan man nog komma långt med ett gott skratt! Dessutom lär det visst förlänga livet ;-)

Kram

Duktiga Tjejen sa...

Du ser ju ut som Britney Spears...! Och förresten så har min blogg vaknat igen.

Rund är också en form! sa...

Haha! Du får be paparazzin ta lite kort när du flabbar. ;-)