fredag 8 april 2016

pannben och en god schwung i höften

Freeeeedag idag, jippi, och jag slutade redan vid ett. Värsta bästa lyxen. Halvvägs hem blev jag mött av Chris (som vabbade Engla, som tack och lov mår bättre idag) med Alvin så jag fick sällskap. Jättemysigt.


Promenaden i sig var rätt seg, i alla fall i benen, vilket var konstigt enda tills jag kom på att jag knappast hade tankat upp med energi under dagen. Två ägg till frukost gav spänst i stegen till jobbet men en scheisseäcklig kebab till lunch och jag hade noll spänst på hemvägen. Bara pannben och förvisso en god schwung i höften (alltid något).

Nu blir det pizza för att ge kvällen energi ... i alla fall fram till Let's Dance som jag planerar att somna gott till i sängen. Jag börjar komma in i min nya rytm. I morse vaknade jag tio minuter innan klockan skulle ringa och det är ett gott tecken. Amen på det. Men såklart är jag trött när kvällen kommer. Jag är ju ingen kvällis i vanliga fall och nu när jag går upp tidigt tiiiidigt är jag superdupertrött när kvällen kommer. Vid ungefär 16:00 - haha!

Vi sitter nära, men utspritt i kväll. Chris följer handbollen i vardagsrummet och jag och lillEngla ser på dansen i sovrummet. Var Liam hamnar är oklart ännu ... Indra hade valt handbollen om hon varit hemma men i detta nu är hon på väg till simtävlingar i Falkenberg. Heja heja.