fredag 1 april 2016

nu kööööör vi - *vårpepp*

Jag oooooorkade inte till gymmet igår! 

men lyckades i alla fall räta upp dygnet en smula. Det är skamligt hur trött jag är just nu. Fick tvinga upp mig i morse när jag tack och lov vaknade 07.15 men hade jag inte piskat mig själv hade jag somnat om gott.

Det är en ond cirkel

som jag har hamnat i. Så klart är det så. För trött för att orka träna. Utebliven träning leder till trötthet och värk i kroppen. Ännu större trötthet och värk leder till ännu mindre träning ...

Det är bara att ta sig i kragen. Nu köööööööör vi. 


Det är okej att hamna i en träningsdipp. Det är det! Men lika okej som det är, lika viktigt är det att ta sig ur därifrån. Får bara våren fortlöpa ett tag (och det kommer den såklart att göra oavsett om jag ger den tillåtelse eller inte) kommer Den Stora Vårtröttheten att gå över så småningom. Jag kommer i stället att bli pigg av solen och ljuset ... Längtar!


I väntan på att det ska ske

boostar jag mig själv med ingefära och kiwi i mängder. Ja, och latte såklart. Addera långa promenader för den som inte ooooooorkar till gymmet (sicken ursäkt) och ... nej, det håller inte. Jag MÅSTE till gymmet. Det var ju den där kragen jag skulle ta mig i.

I dag blir det en sväng ner till stan

så nu måste jag in i duschen så att jag hinner fylla på mitt latteförråd ordentligt innan. Boosting. Och så en fika med la familia på det. Måste, måste komma på vad vi ska bjuda på för middag i morgon bara så att vi kan handla till den när vi ändå är i farten ... å, det står helt still på idéfronten. Mat, mat, mat ... om man ändå kunde ta ett piller med hela dagsbehovet av protein, vitaminer och mineraler och sen var det klart ... fast å andra sidan vore det kanske inte så trevligt att samlas över "en bit piller"?!

2 kommentarer:

Ama de casa sa...

Skönt att det är okej att hamna i en träningsdipp. Jag är inne i en just nu. Sen en bra tid tillbaka... :-)

mitt liv som jag sa...

Ja visst är det så att det måste vara ok med träningsdipp ibland, och man kommer ur den och det känns så där härligt att träna igen.
Ha en trevlig helg!
Kram Jennifer