lördag 9 april 2016

mens-snack och orientering

Vi skulle ha tränat styrka idag men jag mår dåligt på grund av mensen igen. Ont i magen, ont i ryggen, inga värktabletter hjälper och jag känner mig otroligt svag. Inser ju att jag, på grund av mina besvär som uppkommit de senaste åren, måste söka för om det kan vara inflammation, myom eller endometrios ... eller nåt annat (läste på 1177). Men det sitter långt inne att boka en tid. Det är ju inte den roligaste undersökningen plus att jag har lite stoppa-huvudet-i-sanden-mentalitet här. Rädd för att få ett resultat. Typ. Även om jag inte är rädd för att det ska vara något livshotande är jag rädd att det kanske kräver operation. Och jag och ärr - not so good.


Är det någon som har provat Cyklo-f? Tänkte att jag skulle testa ... vad som helst för nu börjar jag känna mig desperat (även om det fortfarande sitter långt inne att söka läkarvård. Skumt beteende).
Hur som helst ... promenader hjälper mot smärtan så vi bestämde oss för att orientera i stället. Kul.



Sen stannade vi till och körde några övningar i utomhusgymmet längs vägen. Även om det "bara" handlar om kroppsvikt var vissa av maskinerna/övningarna riktigt svåra medans andra var väl lätta. Trevligt koncept ändå, att ta en löprunda eller en PW och sedan avsluta med lite styrka. Extra härligt idag när solen sken. Det var ju inte igår. 

Jag blev dock kräkfärdig av smärta och alldeles matt. Så vi lunkade hemåt. Nu ska jag städa köket och laga mat.