torsdag 14 april 2016

en tom garderobGapande tom

Nu är våren här med råge - det blir svettigt värre att ta en PW till och framförallt från jobbet. Från jobbet är en sak. Det gör inte så mycket eftersom jag ändå alltid duschar hemma sen till kvällen. Precis på samma sätt som det inte skulle göra något om det kom en regnskur helt överraskande på hemvägen, för det går alltid att byta kläder hemma sen. Men att träna sig (om det så bara rör sig om en transportpromenad) svettig till jobbet är lite mer grisigt. Det gör att jag inser att jag inte har något att ha på mig. Med bara liten överdrift på något. För såklart gapar garderoben inte tom. Inte helt (bara nästan).

Transportpromenad

Det är så skönt att få in vardagsmotionen genom att raskt promenera till och från jobbet. Hur smart är inte det? Men jag inser också att mitt behov av lättare kläder växer i takt med att dagarna blir allt varmare. Jag går hemifrån med noll marginal och hinner varken byta kläder och framförallt inte duscha innan min arbetsdag börjar. När jag kommer fram är det mellan fem till noll minuter kvar tills min arbetsdag börjar punkt!Problemlösningsfokus

Mest optimalt hade varit att dra på sig träningskläderna på morgonen - funktionsmaterial som andas. Men! - jag vill inte arbeta i träningskläder. När jag har lektion spelar klädseln kanske inte så stor roll men under min planering och mötestid på eftermiddagarna vill jag vara propert klädd för att möta kollegor, chefer, föräldrar och så vidare.

Byta om på lunchen kanske? Och sen igen innan hemgång?!

Hur skulle du löst det här dilemmat? 

2 kommentarer:

znogge sa...

Jag hade inte velat arbeta i träningskläder utan vill vara normalt klädd hela dagen. Men jag har en manlig kollega som cyklar till jobbet och sedan går omkring i sin cykelutrustning hela dagen. Jag reagerar inte längre men jag vet att en del höjer på ögonbrynen åt det. Så jag hade valt att byta om väl framme, men så var det ju det där med tiden... Finns alternativet att åka kollektivt dit och gå hem?

Kram

Chen Jeje sa...

cheap air jordans
cheap tiffanys
cheap air jordan
air jordan retro
http://www.cheapairjordan.us
christian louboutin outlet
Cheap Jerseys Online
michael kors handbags
tiffany jewellery
christian louboutin shoes
nfl jerseys
basketball shoes
oakley sunglasses
michael kors outlet
michael kors factory outlet
Air Jordan 11
tiffany and co uk
chrome hearts online store
http://www.chromehearts.in.net
http://www.michaelkors-outletwebsite.com
tiffany and co jewelry
tiffany and co jewellery