söndag 3 april 2016

afternoon teaparty

Satan i Gatan vad ont i svanken jag hade i går förmiddags - som det alltid blir när jag fuskat med styrketräning några dagar. Längtan till gymmet var dessutom stor så därför var det bara att pallra sig dit, haha. Vet ju att träning inte bara gör gott för den inre hälsan, när jag blir så där nipprig att jag bara längtar dit, utan den gör också underverk för en ond kropp. Nu försvann smärtan helt, i alla fall för stunden. Sen kom värken i ryggen tillbaka ... men nu tror jag att det kan handla om en blandning av träningsvärk också - och det är ju okej.

Tjejerna hängde med oss eftersom vi skulle handla efter träningen och de var pepp på att vara med på det, så därför blev det ett kort, men intensivt pass så de slapp vänta alltför länge. Körde fokus på ben/rumpa idag (löve) - och så fick såklart ryggen en genomkörare också.

Sen hem och fixa till vårt Afternoon Teaparty.
Det är så typisk. Just som syrran med familj anlände började Liam må dåligt. Han fick huvudvärk from Hell och blev akut jättetrött. Så som jag kände för nästan exakt en vecka sedan ... så jag insåg ju att det bara var en tidsfråga innan han skulle börja må illa och få feber. 

Så stackars Liam låg mest i sin säng och sov när gästerna var här. Sov och kräktes och dagen idag har börjat på samma sätt. Håller tummarna för att han snart känner sig bättre och att ingen annan börjar må dåligt.
1 kommentar:

Ama de casa sa...

Stackars Liam... Jag hjälper till och håller tummarna här med!

Såg gott ut med teparty :-)