tisdag 22 mars 2016

veckans träning - några dagar sent

Förra veckan missade jag helt att lägga upp en notis om veckans träning. Jag var liksom inte riktigt i fas kan man kanske säga. Veckan startade ju med en sanslös mensvärk i början av veckan och på grund av den har jag mest bara promenerat. Det har blivit transportpromenad och det har blivit promenad som en värkhämmande träningsform och det har blivit promenad för rena nöjets skull. Jag har gått och gått ... i dimma, i solsken, ensam med träningspodden som enda sällskap eller tillsammans med Chris. Massor av mil tillryggalade jag förra veckan och det har fortsatt i samma stil den här veckan faktiskt. 


Men några små gympass har det ändå blivit. Helgen inleddes i vanlig ordning med fredagsfysen på gymmet men tyvärr var kroppen och krafterna inte riktigt med mig hela vägen. Det kändes segt om än fasligt roligt.

Samma sak med lördagens hemmapass. Jag körde ett litet hopkok av benböjarutmaningen, plankan och några reps av dessa övningar a la Lofsan.


.

och


.

Det var så himla tydligt att kroppen inte riktigt är med mig. Krafterna har tagit sjukdagar känns det som ... för närvarande är de inte. Men då funkar promenader! Det är en skonsam träningsform som lätt går att koppla till dagsformen. Snabbt tempo (jag älskar) eller långsamt tempo (så som det fick bli i början av veckan, men som sedan ökats på till mitt vanliga nästan PW-klivtempo).

Nu längtar jag dock till gymmet och ett riktigt skönt benpass. I morgon, hoppas jag. 


6 kommentarer:

znogge sa...

Då hoppas jag att kroppen är med dig i morgon fullt ut!

Kram

Ama de casa sa...

Promenader funkar i alla lägen! Hmm... Kanske inte när det regnar. Här har det varit rätt mycket stillasittande i ett par dagar nu :-)

Bakom dörr nr. 11 sa...

Promenader är inte dumt det heller, bra att du lyssnar
på kroppen.
Kram Pia

Ama de casa sa...

Ses på Blåkulla lite senare idag va? :-)

GLAD PÅSK!

Villa Freja sa...

Ja det gör vi Ama :)

Rund är också en form! sa...

Hoppas du kommer iväg till gymmet och att kroppen är med dig.
Men vänta nu. SKÖNT benpass? Benpass är ALDRIG sköna.... Eller jo, möjligen efteråt. Uscha! Haha! ;-)