söndag 13 mars 2016

veckans träning

måndag


Jag inledde veckan med ett hemmapass med 7 minutes, squatsen och plankan och fortsatte ...

tisdag


... på samma sätt! Jag börjar få in i huvudet att jag faktiskt tränar även om jag inte kommer iväg till gymmet eller simmet. Speciellt som hemmaträningen ger bra flås och jag vaknar med träningsvärk dagen efter. Det är himla skönt. 

onsdagJag började dagen med en snabb och uppfriskande promenad till jobbet. Sedan hämtade Chris upp mig där och vi for vidare till gymmet. Det blev ett snabbpass på löpbandet, bra flås i 20 minuter och sedan cirkelträning i gymmet med huvudfokus på ben/rumpa, rygg/mage. 

torsdagIdag blev vi tonårsföräldrar - stort! Grattis Indra. Efter skola och jobb firade vi med en glutenfri tårta, moffade i och hade oss innan träningen. Födelsedagsbarnet åkte till handbollsträningen och vi andra mot badhuset. Jag simmade en timma, m.a.o i snitt 2 kilometer.

fredagJag och Chris hade nästan samma arbetstider så vi gick till och från våra respektive jobb tillsammans i dag. Strålande väder och alldeles underbart. Lägger jag ihop hur mycket jag gick på jobbet och under resten av dagen kom jag upp i 18 959 steg i ren och härlig vardagsmotion. 

lördag


Jag älskar lördagsmorgnar. Att vakna till i lugn och ro, långsamt fast ändå tidigt. Och att sedan i samma lugna tempo kunna landa vid köksön med en latte en god stund innan frukost som består av äggröra och ännu mera latte. Och så den där längtan till gymmet! 

Lördagar brukar vara som ett oskrivet blad vilket är skönt. Det betyder att vi kan fylla dagen med vadhelst vi vill egentligen. Långsam start. Träning. Naturupplevelser. Kanske vänner över på besök. God middag och sedan lördagsmys och slapp i soffan till kvällen. En hälsosam dag helt enkelt. Så väl behövd.

Den här lördagen bjöd först på gymträning och sedan en promenad utomhus efter korvgrillning. Härligt. 

söndag


En promenad - rätt och slätt - ner till handbollsarenan för att se när Engla spelade sina första matcher. Ännu en promenad under tiden som samma jänta hade teori i stallet. Och så ett gott hemmapass på det!

2 kommentarer:

Susanne sa...

Förra veckan blev det ingen träning förutom 2 st PW pga förkylning. Hoppas att jag kommer igång imorgon.

Ama de casa sa...

Härliga vinterbilder där! I övrigt såg tårtan bäst ut ;-) Grattis till Indra :-)