onsdag 30 mars 2016

ur led är tiden

Så snart ljuset återvänder och våren börjar göra sig påmind - härliga sol och värme - märker jag hur glad och pigg jag blir. Men så pang! - blev jag magsjuk och det var i samma veva dags att snurra klockan ett helt varv fram. 

Katastrof!

Allt är ur balans. Ur led är tiden. 


Det är bra tur att jag har påsklov så att jag i alla fall har en liten microchans att hamna på rätt köl igen innan det är dags att äntra klassrummet i april. Det låter så bra att säga så ... i april. Som om det vore mil av veckor dit. Jag bara måste, måste vakna till liv innan dess. Det konstigaste är att jag är trött under dagen, men blir pigg på kvällen, somnar sent och vaknar ännu senare. Det borde väl vara tvärt om?! Påsklovet har hittills bjudit på nästan alla mina förväntningar. Tid att läsa, skriva, mysa, äta gott, umgås ... sova!, jobba (inte tillräckligt dock), fixa lite i trädgården (men jag vill mer), ta långa promenader ... Och nu MÅSTE jag till gymmet innan jag sprängs. Om jag bara kommer igång igen med träningen i den mängd jag vill är jag helt säker på att min kropp hamnar i den där efterlängtade balansen igen. 

För så här får det inte fortsätta länge till. 

Senare idag blir det en dejt med våra vänner i hundparken ... alltså, inte hundparksvänner utan vänner som i vänner. Vänner med hund. Så vi möts i hundparken så att våra respektive hundar kan få leka med varandra. Förhoppningen är att de också kommer att odla en djupare vänskap så att vi i framtiden kommer att kunna vara hundvakt åt varandra. Hade underlättat stort! Som när vi reser bort för att fira Chris födelsedag till exempel ...


2 kommentarer:

znogge sa...

Vilken otur att åka på magsjuka :-( Hoppas kroppen kommer i balans så att du snart är i gång med träningen. Hundvakter är guld värda!

Kram

Ama de casa sa...

Låter som ett bra påsklov! Ja, minus magsjukan då...