onsdag 2 mars 2016

plank workout

Vi skulle ha äntrat gymmet idag men Chris mår inte hundra och jag är så trött (ingen ursäkt egentligen eftersom jag vet att träning får mig pigg) men jag orkar helt enkelt inte ta mig till gymmet på egen hand. I stället tänker jag att det nog är klokt att lyssna inåt och ta tillvara på kvällen som i stället skänker vila. Förutom mitt dagliga hemmapass. Nu har jag ju äntligen kommit igång ordentligt med hemmaträning.

plankan


Först och främst kör ju jag och Indra (och Engla) squat challenge (väldigt basic så här i början) och sedan kör jag vidare på 7 minutes workout. Det ger inte så mycket (längre) men så addar jag med hantlar och då tar det ju mer. Och sen finns det ju olika sätt att utföra till exempel plankan på. Med hantlar och olika många reps. Nedan är några sätt som skapar större utmaning ... Det är längre sedan gymmet men jag har ändå kört på bra varje dag!

Men nu saknar jag gymmet !!!4 kommentarer:

Hemma på Sjuan sa...

Bra att kunna träna hemma men jag är ån som måste till gymmet, slarvar om jag tränar hemma. Skulle verkligen behöva träna magen till beach 2016 :)
Hoppas du piggar på dig, kram

mitt liv som jag sa...

Ja ibland är man bara för trött och då får man vara det tycker jag  . Hemmaträning är perfekt de dagar man inte kommer iväg.
Kram Jennifer

Qing Cai sa...

ferragamo outlet
longchamp handbags
jordan pas cher
oakley sunglasses
rolex watches outlet
fitflops sale clearance
cheap replica watches
tiffany and co jewelry
tory burch outlet online
oakley canada
fitflops shoes
ralph lauren outlet
michael kors factory outlet
hollister shirts
ray-ban sunglasses
beats by dr dre
coach outlet
adidas trainers
tiffany outlet
ferragamo shoes
oakley sunglasses
ferragamo shoes
ray ban sunglasses
ray-ban sunglasses
bottega veneta outlet
ferragamo outlet
burberry outlet
polo ralph lauren
polo ralph lauren
tiffany and co
cai20160324

chenlina sa...

chenlina20160722
michael kors outlet online
kobe bryant shoes
adidas running shoes
michael kors handbags
louis vuitton bags
coach outlet
coach canada
michael kors handbags
nike roshe run
timberland outlet
nike air max 90
ralph lauren uk
beats by dr dre
cheap oakley sunglasses
louis vuitton outlet
coach outlet store online clearances
celine outlet
air huarache
true religion
toms outlet
mont blanc
tory burch outlet
timberland boots
tods outlet online
jordan 3
true religion jeans sale
true religion
cheap jerseys
louis vuitton
christian louboutin outlet
true religion sale
nike uk
air max 90
jordan shoes
vans shoes
ralph lauren polo
jordan 3 white cenment
coach outlet store online
louis vuitton outlet
kate spade
as