lördag 19 mars 2016

nya skor

Jag märker nu att jag verkligen är i behov av ett par nya promenadskor. De jag har älskar jag. De är ett par lätta trotjänare som sitter bra på foten ... till nu! Nu har de gjort sitt för långa promenader och får förpassas till att bli en stall- eller trädgårdssko. I veckan har jag alternerat mellan mina promenadskor och mina arbetsskor - ett par stabila och bra vandringskängor, men förstnämnda skon gav höftvärk (jag tror skon var anledning) och kängan gav värk i benhinnan. Nu har jag en trött höft, en trött svank och ett molande smalben. Suck.

Vad går du i för skor?


I går hade Chris tidigt morgonmöte så vi kunde gå till våra respektive jobb tillsammans. På vägen passerade vi förbi slottet där vi gifte oss för drygt 13 år sedan! Som åren går ... Resten av dagen var Chris ledig och jag är tacksam över att dagen på så vis kunde löpa friktionsfritt. Han kunde veckohandla under dagen och vi kom iväg tidigt till gymmet. Middagen blev taco och på teve halva Let's Dance ... men sen gick ögonen i kors och vi gick och la oss tidigt allihop. Inklusive barnen. 4 kommentarer:

Ama de casa sa...

Vilka härliga, lite halvmystiska bilder :-)

Det kriterium jag går efter när jag ska välja skor är att dom ska vara bekväma. Mycket bekväma. Blir oftast Ecco av nåt slag :-)

znogge sa...

Bra skor är A och O! Just nu har jag skor från Ecco, Nike och Salomon men alla börjar bli slitna... Hoppas du hittar rätt!

Kram

Rund är också en form! sa...

Nu går jag som sagt, inte så mycket. Men älskar de andra par löparskorna jag köpte för många år sedan. De funkar fortfarande mycket bra som promenadsko (springer däremot inte i dem längre). Mina trotjänare (och numera äldsta skor i samlingen): Nike Lunarglide.

Dämpade och liiite pronationsstöd, vilket är skönt för mycket fotvalv. (Framför allt på asfalt/grusväg). :-)

Kram M

Chen Jeje sa...

cheap air jordans
cheap tiffanys
cheap air jordan
air jordan retro
http://www.cheapairjordan.us
christian louboutin outlet
Cheap Jerseys Online
michael kors handbags
tiffany jewellery
christian louboutin shoes
nfl jerseys
basketball shoes
oakley sunglasses
michael kors outlet
michael kors factory outlet
Air Jordan 11
tiffany and co uk
chrome hearts online store
http://www.chromehearts.in.net
http://www.michaelkors-outletwebsite.com
tiffany and co jewelry
tiffany and co jewellery