söndag 20 mars 2016

lyxig lördag

Den här helgen har verkligen varit sköööön. Skön i den bemärkelsen att den har innehållit mycket träning i skonsam form och mycket sömn. Jag är ju en sucker för sömn, vila och träning.

I går var det earthhour och eftersom Chris dessutom jobbade natt släckte vi ner halv nio, jag och barnen och gick och la oss. Jag fuskade visserligen och lät EN läslampa vara igång så att jag kunde ligga och läsa en halvtimma eller så, men sen gick ögonen i kors och jag somnade bums sedan jag släckt.

Lyx att gå till sängs halv nio en lördagskväll!


I går körde jag på med lite hemmaträning. Jag försöker verkligen komma igång med det men i går var det både så hopplöst tråkigt och segt. Känner att jag inte har alla krafter i kroppen. Promenader har funkat bäst den här veckan. Långa, många och i raskt tempo. 


Jag körde trots allt envist på ett tag och fick upp pulsen rejält ... men det var liksom "inte mer än så". Vädret med sin vårvärme och underbara sol lockade så jag och Chris drog ut på en långrunda - nästan 1 mil blev det i bra tempo. Kändes bra att få till det som komplement till den "urusla" hemmaträningen.

Men så vaknade jag i dag. Pigg, för det första. Och med lite diffus härlig träningsvärk i rumpa/lår för det andra ... det tog trots allt mer än jag trodde! Den där usla hemmaträningen. 

Strax ska vi promenera till handbollshallen där jag rycker in som coach (tillsammans med en annan tränare - herregud, ensam hade jag aldrig pallat. Idrottslärare till trots är jag bollrädd så det förslår) eftersom Chris behöver sova efter sitt nattjobb. Efter det är jag sugen på att äntra gymmet igen med hopp om att krafterna är tillbaka.