lördag 5 mars 2016

fredagsfys

I vanlig ordning möts jag och Chris upp på stan efter våra respektive jobb för att handla till fredagsmyset (idag blev det ingredienser till hemlagad pizza och lite rött till det) och sedan ta oss till gymmet. Extra skönt idag eftersom det var många jobbrelaterade tankar som jag behövde distansera mig- och ta helg ifrån. Lättare sagt än gjort, jag vill alltid göra så mycket!, men på gymmet går det alltid ... det finns inte på kartan att älta saker som hänt på jobbet när jag räknar reps, lyssnar på min pod och går helt in i träningen. 


Så skönt ..!


gammal bild från sportlovet då även barnen var med och tränade
Det är ju så att vara lärare och arbeta med människor. Den där dynamiken som alltid blir i en grupp människor och sedan balansgången med att vara lyhörd, närvarande och känslomänniska samtidigt som jag ska och behöver vara professionell och distanserad rent privat. Då hjälper träningen!

Jag ska hålla. I många år!


1 kommentar:

znogge sa...

Ja, det gäller verkligen att att hitta en balansgång där. Gör man inte det är det lätt att vandra in i den berömda väggen...

Kram