onsdag 16 mars 2016

foggy morning

Idag var det alldeles dimmigt när jag gick till jobbet. Senare blev dagen både solig och varm men det tog ett tag. Jag har tajmat in promenaden till/från på fyrtio minuter men hade inte räknat med att idag stöta på först en kompis och sedan min före detta chef. En pratstund på några minuter fördelat på två resulterade i att jag kom fem minuter sent ... fast vi lärare börjar med ställtid så det var okej ändå. Kan kompenseras för alla de minuter jag kommer iväg för sent från jobbet för att något håller kvar, haha.


Den här veckan har av förklarliga skäl enbart bestått av vardagsmotion. Jag har helt enkelt inte orkat göra något annat och med magsmärtor har jag prioriterat vila och sömn! Men i morgon väntar ett simpass. Nu är jag på banan igen. För den här gången. Skönt. 

5 kommentarer:

Linda sa...

Det var verkligen helt galet dimmigt imorse!!!

Svar: Jamen eller hur, visst är det! Hoppas nu att det är måååånga som vill hänga på min tokiga idé! Vad synd =( Du får be ngn annan som har FB,och rösta åt dig;)

Junitjej sa...

Vackert med dimma, men det är läskigt at köra i.

Bakom dörr nr. 11 sa...

Idag har vi haft underbart väder här i vår lilla stad.
Tänkte först ta en sväng till gymmet, men det blev en promenad på en timma i stället, så härligt.
Hoppas du snart mår bättre i magen.
Ta hand om dig !
Kram Pia

znogge sa...

Promenerar man på morgonen har man inte tid med så många spontana promenader även om det är trevligt att stöta på gamla bekanta!

Kram

Ama de casa sa...

Det är skönt när tiderna inte är alltför strikt fasta så man kan stanna till och byta några ord i alla fall :-)