torsdag 18 februari 2016

vad, vad, vad ...

Vad stressar dig?
Om jag inte hinner varva ner i tid på kvällen blir jag stressad. Jag har ett stort sömnbehov, nio timmar varje natt är målet, men börjar jag jobba tidigt är det svårt att hinna med. Då är det extra viktigt att få en lugn kväll med tid för vila.

Ljud och oväsen är också något jag blir stressad av.

I övrigt är jag ganska stresstålig som presterar bra med många bollar i luften och lagom med tidspress.

Vad ska du göra ikväll?
Fira helg. Det är bara torsdag men jag är ledig i morgon. Så skönt.

Vad är svårt?
Matematik! Och bruksanvisningar. Helt enkelt för att det är ologiskt och tråkigt.

Vad är lätt?
Svenska ... för att fortsätta med skolämnen. Men också att träna och få in en bra rytm och ett upplägg för det. Gym varvat med simning och återhämtning genom promenader och 7 minutes workout.

Vad blir det för middag idag?
Jag haaatar att få den frågan. Det stressar mig också ... haha.
Men svaret på frågan är blomkålsgratäng.

Vad vill du göra mer av?
Träna! Resa! Skriva skönlitterärt och artiklar.

Vad går du igång på?
Jag är ganska lugn av mig och brukar inte "gå igång" men orättvisor får mig att se rött.

Vad är gott?
Latte gjord på äkta hederlig vispgrädde och ägg - i kombination tillsammans med grönsaker och frukt är det en stor del av min basföda. Älskar't. Fisk och skaldjur är också en stor favorit liksom vin, chips och choklad.Vad gråter du av?
Det är sällan jag gråter ... men som vuxen har jag faktiskt lärt mig att gråta och det är så skönt. Förr, innan jag bröt mig fri från min uppväxt vågade jag aldrig gråta eftersom det hade varit förödande att visa mig svag. Jag som skulle bära.

Vad gjorde dig arg senast?
Arg ..? Irriterad kanske, men inte arg. När jag kände att jag här om dagen var tvungen att avboka mitt gympass eftersom återhämtning var det enda rätta för min trötta och lite träningsvärkande kropp ... men så tog jag mig en stärkande långpromenad i stället och blev snabbt glad igen.

Vad åt du senast?
Soppa till lunch.

Vad är fånigt?
Allt möjligt säkert men just nu kommer jag inte på så många fåniga saker ...


2 kommentarer:

znogge sa...

Trevlig lista! Den skulle jag kunna tänka mig att norpa vid tillfälle ;-)

Kram

Ama de casa sa...

Men jösses vad goda dom där såg ut! Säkert varken socker eller fett i dom heller... ;-)