måndag 1 februari 2016

sporthörlurar

När jag tränar är det A och O med bra musik eller en härlig pod i lurarna. På samma sätt som det är A och O med bra lurar, anpassade för träning. Å, vad jag önskar att kunna ha musik i öronen även när jag simmar, men det går väl inte? Finns det vattentäta, trådlösa lurar?Hur som helst, hos Jabra till exempel finns några olika varianter av sporthörlurar. En är anpassad för cykling och löpning, en annan för crosstraining och ytterligare en för vardaglig träning - antar att jag faller inom den normen med tanke på att jag gymmar. Men som sagt, å vad jag önskar att det kunde finnas en sporthörlur där det stod för simning. Uppfinn en sådan, tack.

Trådlösa högtalare finns det i alla fall ett gäng utav. Får väl ta och ställa upp ett par tre stycken längs med bassängkanten när jag kör simträning, haha.