söndag 14 februari 2016

sponsrad video: låna inte till vad som helst. satsa på det som betyder något. för dig.

Vi har alla drömmar, stora som små och några av dem ligger oss extra varmt om hjärtat. För mig kanske det handlar om drömresan till USA där jag vill se allt från Alaska till Svenskbygderna, New York, Route 66, Florida och Hawaii ... jag menar, när jag ändå drömmer kan jag lika gärna drömma stort. För dig kanske det handlar om att ha råd med en husbil som underlättar planerna för alla fina och spännande resor ner genom Europa. Oavsett vad du drömmer om är drömmar fantastiska. Sluta aldrig att drömma ...

..


Pengar är inte livet men det underlättar en hel del och kan vara förutsättningen för att just din dröm blir till verklighet. Jag tror inte att det är meningen att alla våra drömmar ska bli verklighet men några av dem. De som du håller allra kärast. Låt dem bli verkliga. Drömmer du om en roligare, lite lyxigare vardag eller letar efter minnen för livet, söker du efter drömbostaden eller vill starta eget ..?! Du lever bara en gång. Make it happen!

i samarbete med Re:member