söndag 21 februari 2016

söndagar i stallet

En underbar kvällshimmel! Det känns så pirrande skönt att dagarna är så märkbart ljusare nu. Härligt. Fortfarande är det dock precis lika kallt som tidigare och som bekant är det inte så skönt att sitta still i ett ridhus. Bylsar på mig rejält under Englas ridpass. 

(Nästan så att jag längtar efter att hon får en riktigt pigg häst så att jag måste greppa ett grimskaft och jogga med henne i spåret). 


3 kommentarer:

Hannis sa...

Kalla ridhus är inte så härliga för kroppen men för själen är det guld=))

Kram Hannis

Rund är också en form! sa...

Ridhus är lyx i mina ögon!
Och du får gå/jogga runt utan att hålla i dottern? ;-)

Jag vet inte hur många vintrar man har tillbringat i stallet utan tillgång till ridhus. Funkade det med, med bra kläder. :-)

Kram M

znogge sa...

Du får kanske boka in dig på en lektion du med :D

Kram