tisdag 16 februari 2016

solenergi

Det är sånt himla fint väder just nu och efter söndagens hårda träningspass på gymmet (40 minuter cardio och 30 minuter råstyrka på gymmet) var min kropp trött och i behov av återhämtning. Därför har det blivit promenader både måndag och tisdag. Cardio fyllt av härlig solenergi. Det får mig att må bra och känna mig riktigt lycklig.


Idag kom träningsvärken, främst i svanken eftersom jag bland annat körde på intensivt med ryggövningar. Dessutom är jag fasligt trött och sliten just nu (fast pigg och energisk på samma gång helt ologiskt) så även om jag hade planerat att gymma idag valde jag bort det. Känner mig lite irriterad och besviken över det, men kroppen behöver återhämtning så det fokuserar jag på nu. Cardio, solenergi och lugn.

I morgon slutar jag redan vid ett och då hinner vi med ett långt skönt pass på gymmet! 


Känner du stress/irritation över om du avbokar ett pass på gymmet just för att du behöver återhämta dig?

Själv vet jag att jag måste träna bort dessa känslor. Vila och återhämtning är minst lika viktigt som att träna bra.