måndag 15 februari 2016

puss och kram

Såklart skulle det firas alla hjärtans dag i stallet också!


Så favoriten Chappe fick sig en kram och en puss.


Idag var det uppstigning fem för att öppna skolan. Fördelen med att jobba lov är att kunna önska sitt schema en smula. Jag föredrar att öppna för att komma hem tidigt. Slutade redan klockan ett idag ... lagom att komma hem till familjen. Barnen är sportlovslediga så jag vill såklart spendera all tid jag kan med dem och Chris som jobbat natt klev upp lagom när jag kom hem.

Nu ska vi göra i ordning semlor och sen väntar en långpromenad i solskenet (i stället för att stänga in oss på gymmet). 

3 kommentarer:

Susanne sa...

Klart hästarna ska lite extra kärlek

Hemma på Sjuan sa...

Mysigt att fira Alla hjärtans dag hos hästarna med :) Kram

Ama de casa sa...

Å vad gossigt! Hästar har så mjuka näbbar :-)

Den formen av motion passar mig betydligt bättre! :-)