onsdag 3 februari 2016

minnetonka

Alltså. Hur länge har jag inte spanat in och drömt om en Minnetonka?! Ett väldigt bra tag nu, vill jag lova. I kväll snubblade jag åter över en hemsida, Eshoes, som har en massa fina indianinspirerade läckerbitar. Det finns så många snygga modeller att välja mellan och när jag skulle bestämma mig fick jag såklart beslutsångest. Haha, alltid. Men just den här nedan i Dusty Brown tycker jag mycket om. Speciellt nu när vi så smått går mot vår och ljusare tider tycker jag att den passar riktigt bra ... även fast det i dag har känts som om våren kommer att tveka lääänge. Det har blåst halv storm och regnet har piskat iskallt.
Till dess att solen, våren och de första blommorna kommer är de här svarta från Minnetonka också väldigt fina. Eller hur? Men ändå ... jag tänker på de beigea till ett par ljusa slimmade jeans och en vit tunn blus. Vårligt och enkelt snyggt. Jag vill ha vår och ett par Minnetonka nu.