lördag 27 februari 2016

meditera

Jag startar dagen med en snabb runda med hunden och sedan kör jag Indra till mötesplatsen (hon ska spela handboll). Jag är tidsoptimist så jag tar för givet att vi är sena men det visar sig att vi kommer fram med god marginal. Bara tränaren och två lagkamrater har kommit. Jag åker hem och sätter mig i lotusställning och mediterar i femton minuter. Allt ramlar av mig och jag blir harmonisk och avslappnad. Ett tips är att gå i på youtube och söka på Guided Meditation ...


Nu kan dagen starta med frukost och i vanlig ordning blir det äggröra och latte på vispgrädde. Det är lugnt och skönt en stund innan fler skjutsningar väntar. 

Lördagar brukar innebära att vi kan köra ett långpass på gymmet men i dag väntar stallet och vänner över på besök så jag byter om till träningskläder och kör ett pass hemma i stället. Ett knäböjarpass och plankan står på schemat. Jag är trött idag och behöver träna mig pigg.