söndag 28 februari 2016

hamstrings och lössläppta fångar

squats


Efter ett svettigt hemmapass var det dags att snöra på bästa promenadskorna  och bege sig ut i solen. Jag, Chris och vovven. Vi var som fångarna som släppts lösa för att våren är här ... eller som ystra kalvar på grönbete. Solen, våren, ljuset har den effekten. Underbart! Vi valde den backiga vägen ner mot sjön och det märktes i mina lår och hamstrings att jag precis hade kört ett härligt squatpass hemma. Jag som aldrig i mitt liv trodde att "enkel" hemmaträning kunde ha den effekten på musklerna ... Jag tog mig stumt nerför de brantaste passagerna. 

Jötapetter!

Min fina livet


Våren är här och det är vackert så att det förslår. Under vår promenad lyste solen - och gjorde det med värme, Värme! Det sjöng och knäppte i det tunna istäcket som (såklart) fortfarande biter sig fast längs strandkanten men bäcken porlade fri och lycklig. Vår. Bara ordet smakar hopp och harmoni. 

Jag blev som besatt och gick bananas med kameran. Det var så vackert. Jag ville fånga stunden och kapsla in den. Det här är livet! ...

... och sen fick vi vända hemåt för stallet och hästarna väntade och sedan blev det middag och mellomys med vänner. En så himla bra lördag.5 kommentarer:

znogge sa...

Vilket härligt promenadväder. Här togs morgonrundan i gråare toner men ut kom vi!

Kram

Rund är också en form! sa...

Det är verkligen magiskt ute såna här vårvinter-dagar! :-)

Villa Ell sa...

Vackert ute nu... visst ger hemmaträning, mer än man tror faktiskt

Kram

mitt liv som jag sa...

Vackra bilder! Det är härligt nu, vinter när den är som bäst!
Kram Jennifer

Ama de casa sa...

Vad härligt med vårkänslor och vårkänning :-)